Kulturkongen gav os 4 ud af 6 kroner

Med Nashville under huden
Sanger, sangskriver og guitarist Frederik Damhus har i den grad Nashville med i bagagen. I årene 2015-2017 var han på to sangskriverture til den legendariske musikby i Tennessee, hvor en lang række skrivesessions har været en indflydelsesrig proces i forhold til hans arbejde. Og fem af albummets sange er da også co-writes med amerikanske sangskrivere med base i netop Nashville.

Citat: Kulturkongen

33 Plus

“Hvis du har fået lyst til at starte med at høre den bedste sang “She Believes” fra albummet – så tryk her : https://youtu.be/jpBrKJbEo-E – og se om du kan finde et godt og logisk svar på hvorfor sådan en ørebasker ikke er i markant rotation på en radio nær dig.”

Citat: 33 plus

Capac.dk

Lad det være sagt med det samme: Det er en dødsympatisk plade, Frederik Damhus and the Great Outdoors. Sådan en plade, der uden de store svinkeærender og armsving går lige til sagens kerne: En snes gode. iørefaldende sange med meningsfulde tekster….og Damhus’ behagelige, lyse mandsstemme leveres sangene, der alle har potentiale til at kunne gøre sig i konkurrencen på singlehitmarkedet.

Citat: Capac.dk

Diskant.dk

September Sound er noget så simpelt som et vellydende, gennemkomponeret og supersympatisk sæt sange, der kommer lige fra hjertet. Og er man ikke for korrumperet og for kynisk i sin tilgang til livet, er der mange små glimt af levet liv og eftertænksomme stemninger på et fint album, hvor Damhus symptomatisk nok står nærmest med ryggen til publikum på coveret. Eller er han bare genert, kejtet, ydmyg?

Citat: Diskant.dk