Booking/Presse

Jeg elsker at spille live (i din stue, til din fest eller på dit arbejde), så send endelig en mail, sms eller ring! Hvis jeg ikke tager telefonen, så send lige en sms.

Booking/Kontakt

Du kan booke:

Solo

Hjemmekoncerter/stuekoncerter

3 Mands orkester

5 Mands orkester

Pressemeddelse

Don’t hesitate – give me a call, a text message or an email

  Frederik Damhus and The Great Outdoors

  Frederik Damhus and The Great Outdoors bevæger sig indenfor country med strøg af folk, der løftes op og ud af et sikkert og kvalificeret blik for genrens kvaliteter. På albummet fra 2018 leverer trioen ti sange, hvor fokus er på det enkle og velspillede udtryk. Det er melodiøst, nærværende og skåret ind til benet.

  Fra Østerbro med Nashville i blodet

  Sanger, sangskriver og guitarist Frederik Damhus har i den grad Nashville med i bagagen. I årene 2015-2017 var han på to sangskriverture til den legendariske musikby i Tennessee, hvor en lang række skrivesessions har været en indflydelsesrig proces i forhold til hans arbejde. Og fem af albummets sange er da også co-writes med amerikanske sangskrivere med base i netop Nashville. 

  September Sound
  Hele albummet er indspillet live, da musikken for Frederik Damhus er et udtryk for et øjebliksbillede, og det indfanges bedst ved en live-indspilning. Trioen, der selv står for bas, trommer, akustisk guitar, mundharpe og vokaler, bakkes på September Sound op af blandt andre Asger Søgaard, der har lagt pedal steel, el-guitar, banjo, mandolin, spansk guitar, klaver og orgel på.

  Bandet
  Frederik Damhus and The Great Outdoors har spillet sammen siden 2014. Det er en trio med stor sammenhængskraft, hvor alle har haft indflydelse hvad angår udviklingen af bandets lyd og udtryk. Udover Damhus selv, så tæller besætningen Mathias Nordholt og Johannes Andresen.

  Sagt om “September Sound”

  Frederik Damhus and The Great Outdoors bevæger sig indenfor country med strøg af folk, der løftes op og ud af et kvalificeret blik for genrens kvaliteter. På albummet leverer trioen ti sange, hvor fokus er på det enkle og velspillede udtryk.

  Citat: Kulturkongen

  Lad det være sagt med det samme: Det er en dødsympatisk plade, Frederik Damhus and the Great Outdoors. Sådan en plade, der uden de store svinkeærender og armsving går lige til sagens kerne: En snes gode. iørefaldende sange med meningsfulde tekster….og Damhus’ behagelige, lyse mandsstemme leveres sangene, der alle har potentiale til at kunne gøre sig i konkurrencen på singlehitmarkedet.

  Citat: capac.dk

  September Sound er noget så simpelt som et vellydende, gennemkomponeret og supersympatisk sæt sange, der kommer lige fra hjertet. Og er man ikke for korrumperet og for kynisk i sin tilgang til livet, er der mange små glimt af levet liv og eftertænksomme stemninger på et fint album, hvor Damhus symptomatisk nok står nærmest med ryggen til publikum på coveret. Eller er han bare genert, kejtet, ydmyg?

  Citat:Diskant.dk

  33 Plus

  “Hvis du har fået lyst til at starte med at høre den bedste sang “She Believes” fra albummet – så tryk her : https://youtu.be/jpBrKJbEo-E – og se om du kan finde et godt og logisk svar på hvorfor sådan en ørebasker ikke er i markant rotation på en radio nær dig.”

  Citat: 33 plus