Album

Live

Solo

Tryk For:
Anmeldelser

YouTube

Album: September Sound

Musik er for mig bare et øjebliksbilledet. Det kan ikke genskabes men genlyttes, hvis man optager det. Det tog vi konsekvensen af en november dag i 2016 og satte Johannes (Bas), Mathias (Trommer og vokal) og mig i samme rum og brugte fredag på at sætte mikrofoner op og lave god lyd. Præcist som når bare øver normalt, bare med bedre lyd.

Lørdag og søndag indspillede vi et sæt på 10 sange 6 gange, så da vi ramte søndag aften var vi godt brugte og trætte af sangene.

Det blev til utrolig meget musik, som jeg efterfølgende lyttede igennem igen og igen, så jeg kunne høre detaljerne i hver version, så jeg til sidst stod med en version af hver sang, hvor jeg synes vi spillede bedst. Det tog 4 syrede dage.

Derefter har Dr. Dan (Haldager) mixet sangene, lagt orgel og labsteel på, og Asger Søgaard Hajslund og lagde elguitar, pedalsteel, mandolin, banjo, klaver og orgel på. Og tilsidst har Carsten Skov masteret det.
Så pladen er bare et poleret genlyd af et øjeblik i november 2016, så jeg håber du kan lide det.

Jeg har brugt 100 år på at klippe disse videoer. Det er videomateriale fra, da vi indspillede pladen live og billederne fra et roadtrip tværs over USA efter 14 dages sangskrivning i Nashville. Som så meget andet, så ville jeg ønske, at jeg kunne klippe dem om nu,  da jeg er blevet meget dygtigere til den disciplin det seneste stykke tid.

Live

Musik skal høres live, og jeg elsker at spille live. Her er et par live takes. Dem jagter jeg altid. Der forsvinder jeg, nyder øjeblikket, og der er egentlig ikke meget tankevirksomhed.