Please smile var opsamlingen og et punktum på de første 5-6 år som sangskriver og det var et øjebliksbillede på den tid. Musikken kræver meget ro af lytteren. 

Det hele startede med en sommer fyldt med koncerter og øvere sammen med Christian Munk Scheuer. Så pakkede vi alt hvad jeg ejede af optagelses udstyr i en træt Christiniacykel, den var så overdrevet tung, og kørte til Valby i et øvelokale og brugte tre dage, hvor vi bare indspillede 5-6 sange igen og igen. 

Efterfølgende forsvandt jeg i et sommerhus i tre måneder og øvede og optog. Det endte med 13 sange. Da jeg forlod sommerhuset var jeg helt tømt for energi. 

Solo jobs er sjovere at spille, når man er to, så på det tidspunkt havde jeg en 5-6 musikere, jeg inviterede med, når jeg skulle spille “solo” jobs. Dem fik jeg ca. til at spille på en sang hver, hvor tanken var at give et billede af lyden vi have live. 

Det var det første musik jeg har fuldt helt til dørs, og det var virkelig hård. Jeg er bedst til de første 80%, så efter vi havde spillet release koncert i slut august, smuttede jeg en måned til New York og sad, hver dag i en måned og skrev fra 8:30-12:30, spiste frokost og tog på eventyr på Manhatten på en cykel. 

2 dages timelab

Lidt live takes af “Optegnede Skygge” og “Efterladt”

1. Please Smile

2. Inner Side

3. Let the Weather Decide

4. Shade of the Sun

5. Blanket of Snow

6. Color of Green

7. Missing Tears

8. Silence

9. Take me Home

10. Optegnede Skygger

11. Albuer og Knive

12. Efterladt

13. Jeg Står Her